google.com, pub-5764467434355123, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Permis de pescuit sportiv 2014 model si legislatia in vigoare

  • Permis de pescuit sportiv 2014 model si legislatia in vigoare
    Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale

    Ordin nr. 15/2011 din 20/01/2011privind condiÅ£iile de practicare a pescuitului recreativ/sportiv, regulamentul de practicare a pescuitului recreativ/sportiv, precum ÅŸi modelele permiselor de pescuit recreativ/sportiv
    Versiune consolidata la data de 31/08/2012
    Atenţie!
    Textele actelor actualizate sunt reproduceri neoficiale ale unor acte ce au suferit numeroase modificări de-a lungul timpului, dar care nu au fost republicate Ã®n Monitorul Oficial. La astfel de texte nu se va face referire în nici un document oficial ele având numai un caracter informativ. Indaco Systems nu îşi asumă răspunderea pentru consecinÅ£ele juridice generate de folosirea acestor acte.
    Text actualizat la data de 31.08.2012. Actul include modificările din următoarele acte:
    - Ordinul nr. 297/2011 publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 10 din 05/01/2012.
    - Ordinul nr. 76/2012 publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 252 din 13/04/2012.
    - Ordinul nr. 191/2012 publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 625 din 31/08/2012.
     Având în vedere:
     - consultările cu forurile de reprezentare ale asociaÅ£iilor de pescari sportivi legal constituite la nivel naÅ£ional, din domeniul pescuitului recreativ/sportiv;
     - Referatul de aprobare al AgenÅ£iei NaÅ£ionale pentru Pescuit ÅŸi Acvacultură nr. 399 din 19 ianuarie 2011,în temeiul:
     - OrdonanÅ£ei de urgenţă a Guvernului nr. 23/2008 privind pescuitul ÅŸi acvacultura, cu modificările ÅŸi completările ulterioare;
    - art. 7 lit. A pct. b) ÅŸi e) din Hotărârea Guvernului nr. 545/2010 privind organizarea, structura ÅŸi funcÅ£ionarea AgenÅ£iei NaÅ£ionale pentru Pescuit ÅŸi Acvacultură, cu modificările ulterioare;
     - art. 7 alin. (5) din Hotărârea Guvernului nr. 725/2010 privind reorganizarea ÅŸi funcÅ£ionarea Ministerului
    Agriculturii ÅŸi Dezvoltării Rurale, cât ÅŸi a unor structuri aflate în subordinea acestuia, cu modificările ÅŸi completările ulterioare;
     - art. 4 din Hotărârea Guvernului nr. 1.016/2008 privind cuantumul taxelor de licenÅ£iere ÅŸi autorizare în pescuit ÅŸi acvacultură;
     - OrdonanÅ£ei de urgenţă a Guvernului nr. 57/2007 privind regimul ariilor naturale protejate, conservarea habitatelor naturale, a florei ÅŸi faunei sălbatice, cu modificările ÅŸi completările ulterioare, ministrul agriculturii ÅŸi dezvoltării rurale emite următorul ordin:
     Art. 1. - (1) Atribuirea dreptului de pescuit recreativ/sportiv se face de către administratorii resursei acvatice vii, în toate habitatele piscicole naturale, în condiÅ£iile legii.
     (2) Administratorii resurselor acvatice vii pot conveni asupra emiterii unui singur model de permis de pescuit recreativ/sportiv cu valabilitate în toate habitatele piscicole naturale.
     (3) AgenÅ£ia NaÅ£ională pentru Pescuit ÅŸi Acvacultură, denumită în continuare ANPA, poate delega pe bază de protocol administrarea resurselor acvatice vii din habitatele piscicole naturale din apele de munte către administratorul pădurilor proprietate publică a statului.
     Art. 2. - (1) Practicarea pescuitului recreativ/sportiv în habitatele piscicole naturale se face în baza permiselor emise de către administratorul resurselor acvatice vii ÅŸi eliberat de acesta sau de către asociaÅ£iile de pescari sportivi, după caz.
     (2) AsociaÅ£iile de pescari sportivi pot elibera permise de pescuit recreativ/sportiv numai după obÅ£inerea autorizaÅ£iei de pescuit recreativ/sportiv, pe baza listelor nominale depuse la ANPA ÅŸi a documentelor prevăzute la art. 5 alin. (3).
     Alineatul (2) a fost modificat prin punctul 1. din Ordin nr. 297/2011 începând cu 05.01.2012.
     Art. 3. - (1) Permisul de pescuit recreativ/sportiv este un document cu regim special, înseriat.
     (2) Permisul de pescuit recreativ/sportiv este un document cu regim special, înseriat, nominal, netransmisibil,tip card plastifiat, valabil în toate habitatele piscicole naturale, cu excepÅ£ia RezervaÅ£iei Biosferei «Delta Dunării».
     Alineatul (2) a fost modificat prin punctul 1. din Ordin nr. 297/2011 începând cu 05.01.2012.
      (3) Până la emiterea noilor modele de permise, permisele de pescuit recreativ/sportiv eliberate în anul 2011 sunt valabile ÅŸi în anul 2012.
  • Alineatul (3) a fost introdus prin punctul 3. din Ordin nr. 297/2011 începând cu 05.01.2012.
  • Art. 4. - Permisele de pescuit recreativ/sportiv se vizează anual, cu condiÅ£ia achitării anuale a taxei stabilite prin Hotărârea Guvernului nr. 1.016/2008 privind cuantumul taxelor de licenÅ£iere ÅŸi autorizare în pescuit ÅŸi acvacultură. Modelul permisului de pescuit recreativ/sportiv este prevăzut în anexa nr. 1
  •  Art. 4. - a fost modificat prin punctul 4. din Ordin nr. 297/2011 începând cu 05.01.2012.
     Art. 5. - (1) ÃŽn cadrul Ministerului Agriculturii ÅŸi Dezvoltării Rurale, prin ANPA, funcÅ£ionează Registrul unic de evidenţă a asociaÅ£iilor de pescari sportivi, persoane juridice nonprofit legal constituite, precum ÅŸi a forurilor de reprezentare la nivel naÅ£ional, constituite pe principiul liberei asocieri.
  •  (2) Modelul "Registrului unic de evidenţă a asociaÅ£iilor de pescari sportivi", persoane juridice nonprofit legal constituite, precum ÅŸi a forurilor de reprezentare la nivel naÅ£ional, constituite pe principiul liberei asocieri, este prevăzut în anexa nr. 2.
  •  (3) ÃŽnscrierea în Registrul unic de evidenţă a asociaÅ£iilor de pescari sportivi, persoane juridice nonprofit legal constituite, precum ÅŸi a forurilor de reprezentare la nivel naÅ£ional, constituite pe principiul liberei asocieri, se face Ã®n baza următoarelor documente:
  •  - cerere de înscriere către ANPA;
  •  - statut;
  • - acte constitutive, cu modificările ulterioare;
  • - certificat de înregistrare în Registrul asociaÅ£iilor ÅŸi fundaÅ£iilor;
  • - cod de înregistrare fiscală;
  • - avizul de luare în evidenţă eliberat de Ministerul Mediului ÅŸi Pădurilor;
  •  - regulamentul ÅŸi planul de management al ariei protejate, unde este cazul.
  •  - acordul administratorului/custodelui ariei naturale protejate, după caz.
     Linia a fost introdusă prin punctul 5. din Ordin nr. 297/2011 începând cu 05.01.2012.
     (4) AsociaÅ£iile înscrise anterior apariÅ£iei prezentului ordin au obligaÅ£ia de a completa ÅŸi de a aduce la zi  documentele prevăzute la alin. (3).
     Art. 6. - (1) Exercitarea pescuitului în zonele de pescuit pentru care s-au emis autorizaÅ£ii de pescuit recreativ/sportiv se face în baza permisului recreativ/sportiv, cu respectarea regulamentului propriu al asociaÅ£iei deÅ£inătoare de autorizaÅ£ie ÅŸi a condiÅ£iilor înscrise în autorizaÅ£ie.
     (2) Regulamentul de practicare a pescuitului recreativ/sportiv, prevăzut în anexa nr. 3, stă la baza elaborării regulamentelor proprii ale asociaÅ£iilor de pescari sportivi.
     Art. 7. - (1) ANPA emite ÅŸi eliberează autorizaÅ£ii de pescuit recreativ/sportiv către asociaÅ£iile de pescari sportivi înscrise în Registrul unic de evidenţă a asociaÅ£iilor de pescari sportivi, care îndeplinesc condiÅ£iile stabilite în prezentul ordin pentru zonele de pescuit, cu excepÅ£ia RezervaÅ£iei Biosferei Delta Dunării, Dunăre ÅŸi Marea Neagră.
     Alineatul (1) a fost modificat prin punctul 1. din Ordin nr. 191/2012 începând cu 31.08.2012.
     (2) AsociaÅ£iile de pescari sportivi solicită eliberarea unei autorizaÅ£ii de pescuit recreativ/sportiv pentru zonele de pescuit din habitatele piscicole naturale, prin cererea de solicitare însoÅ£ită de documentaÅ£ia prevăzută în anexa nr. 4.
     (3) ANPA eliberează autorizaÅ£ie de pescuit recreativ/sportiv asociaÅ£iei de pescari sportivi pe baza punctajului rezultat prin aplicarea criteriilor de evaluare prevăzute în anexa nr. 5.
     (4) Pentru o zonă de pescuit recreativ/sportiv, ANPA nu poate elibera decât o singură autorizaÅ£ie.
     (5) Două sau mai multe asociaÅ£ii se pot asocia ÅŸi pot solicita eliberarea autorizaÅ£iei de pescuit recreativ/sportiv pentru una sau mai multe zone de pescuit; evaluarea se face pe baza cumulării criteriilor de evaluare.
     (6) AutorizaÅ£ia de pescuit este un document cu regim special, cu o valabilitate de 5 ani, vizat anual până la data de 1 februarie, emis ÅŸi eliberat după modelul prevăzut în anexa nr. 6.
     Art. 8. - (1) AsociaÅ£ia de pescari sportivi care obÅ£ine autorizaÅ£ie de pescuit recreativ/sportiv are următoarele obligaÅ£ii:
     [] să elibereze permisele de pescuit recreativ/sportiv către pescari, în condiÅ£iile legii, fără perceperea de taxe suplimentare;
     [] să iniÅ£ieze lunar acÅ£iuni de control în colaborare cu instituÅ£iile abilitate ale statului;
     [] să elaboreze ÅŸi să actualizeze baza de date cu membrii asociaÅ£iei ÅŸi cu numărul de permise eliberate;
     [] să transmită trimestrial/periodic către filialele ANPA situaÅ£ia membrilor, a permiselor eliberate ÅŸi a documentelor justificative privind plăţile către bugetul de stat reprezentând taxa de eliberare a permiselor de pescuit;
     [] să adopte ÅŸi să implementeze măsuri de refacere a resurselor acvatice vii, cu aprobarea ANPA;
     [] să marcheze cu panouri zona/zonele de pescuit în termen de 90 de zile de la obÅ£inerea autorizaÅ£iei;
     [] să asigure igienizarea locurilor amenajate pentru pescuit;
     [] să afiÅŸeze în locuri vizibile la sediul asociaÅ£iei ÅŸi pe teren regulamentul propriu de pescuit;
     [] să solicite sprijinul inspectorilor piscicoli ÅŸi al ofiÅ£erilor, agenÅ£ilor ÅŸi subofiÅ£erilor din cadrul poliÅ£iei ÅŸi jandarmeriei în cazul semnalării actelor de braconaj;  [] să îşi armonizeze activitatea cu alte asociaÅ£ii de pescari sportivi din bazinul hidrografic ÅŸi să elaboreze Ã®mpreună cu ANPA un plan comun de administrare unitară a resurselor acvatice vii din bazinul hidrografic respectiv, care să urmărească să abordeze unitar managementul apelor la nivel de bazin hidrografic, conform Directivei 2000/60/CE a Parlamentului European ÅŸi a Consiliului din 23 octombrie 2000 de stabilire a unui cadru de politică comunitară în domeniul apei.
     (2) AsociaÅ£iile de pescari sportivi pot percepe un tarif, săptămânal, lunar, anual, de acces în zona de pescuit autorizată pentru serviciile de organizare a pescuitului ÅŸi derularea obligaÅ£iilor prevăzute la alin. (1).
     (3) Tarifele de acces se vor stabili pentru toată perioada de valabilitate a autorizaÅ£iei de pescuit recreativ/sportiv de către asociaÅ£iile de pescari sportivi, vor fi indexate anual cu rata de inflaÅ£ie ÅŸi vor fi aduse la cunoÅŸtinÅ£a ANPA până la data de 1 februarie.
     (4) Pentru o informare corectă a pescarilor sportivi, ANPA va publica pe site-ul www.anpa.ro lista asociaÅ£iilor pe zone ÅŸi tarifele practicate de acestea.
     Art. 9. - (1) ÃŽn zonele de pescuit recreativ/sportiv pentru care nu au fost emise autorizaÅ£ii, precum ÅŸi în zonele care nu fac obiectul autorizării (Dunăre ÅŸi Marea Neagră) pescuitul poate fi practicat de orice posesor de permis de pescuit recreativ/sportiv, cu respectarea reglementărilor în vigoare.
  • Alineatul (1) a fost modificat prin punctul 2. din Ordin nr. 191/2012 începând cu 31.08.2012.
     (2) ÃŽn RezervaÅ£ia Biosferei "Delta Dunării", practicarea pescuitului recreativ/sportiv se face pe baza permiselor de pescuit recreativ/sportiv emise ÅŸi eliberate de AdministraÅ£ia RezervaÅ£iei Biosferei "Delta Dunării", cu respectarea reglementărilor în vigoare.
     (3) ÃŽn lacurile de acumulare în care se practică pescuitul comercial, pescuitul recreativ/sportiv se poate practica până la distanÅ£a de 30 metri de la mal.
  •  Alineatul (3) a fost introdus prin punctul 3. din Ordin nr. 191/2012 începând cu 31.08.2012.
     Art. 10. - Permisul de pescuit recreativ/sportiv emis de către ANPA poate fi suspendat sau retras, prin decizie a preÅŸedintelui ANPA, la propunerea personalului propriu cu drept de control ÅŸi inspecÅ£ie ÅŸi a instituÅ£iilor sau persoanelor abilitate cu drept de control, în condiÅ£iile art. 59 ÅŸi 60 din OrdonanÅ£a de urgenţă a Guvernului nr.23/2008 privind pescuitul ÅŸi acvacultura, cu modificările ÅŸi completările ulterioare. De asemenea, ANPA poate suspenda sau retrage autorizaÅ£ia de pescuit recreativ/sportiv în cazul în care nu sunt respectate obligaÅ£iile menÅ£ionate la art. 8 ÅŸi condiÅ£iile care au stat la baza eliberării acesteia.
     Art. 11. - (1) ANPA are obligaÅ£ia să asigure tipărirea, gestionarea ÅŸi emiterea documentelor prevăzute în prezentul ordin.
     (2) AsociaÅ£iile de pescari sportivi solicită în scris de la filialele regionale ANPA, în vederea eliberării, permise de pescuit recreativ/sportiv, depunând documentele justificative, conform prevederilor legale în vigoare.
     (3) PreÅŸedintele ANPA va emite, în termen de 5 zile de la intrarea în vigoare a prezentului ordin, decizia prin care aprobă procedura privind emiterea ÅŸi eliberarea permiselor ÅŸi autorizaÅ£iilor de pescuit recreativ/sportiv,comisia de evaluare a cererilor pentru emiterea autorizaÅ£iilor de pescuit recreativ/sportiv, precum ÅŸi lista zonelor de pescuit recreativ/sportiv.
     Art. 12. - La data intrării în vigoare a prezentului ordin, Ordinul ministrului agriculturii ÅŸi dezvoltării rurale nr.20/2010 privind condiÅ£iile de practicare a pescuitului recreativ/sportiv, regulamentul de practicare a pescuitului recreativ/sportiv, precum ÅŸi modelele permiselor de pescuit sportiv, publicat în Monitorul Oficial al României nr.75 din 2 februarie 2010, cu modificările ulterioare, se abrogă.
     Art. 13. - Anexele nr. 1-6 fac parte integrantă din prezentul ordin.
     Art. 14. - Prezentul ordin se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.
    Ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale,
    Valeriu Tabara
     BucureÅŸti, 20 ianuarie 2011.
     Nr. 15.
    ANEXA Nr. 1
    - Model -
  • Permis de pescuit recreativ/sportiv
  •  Modelul permisului este reprodus în facsimil.
    Permis de pescuit sportiv 2014 model si legislatia in vigoare
    Permis de pescuit sportiv 2014 model si legislatia in vigoare
    Permis de pescuit sportiv 2014 model si legislatia in vigoare
     * ÃŽn conformitate cu prevederile art. 4 din Hotărârea Guvernului nr. 1.016/2008 privind cuantumul taxelor de licenÅ£iere ÅŸi autorizare în pescuit ÅŸi acvacultură, permisele de pescuit recreativ/sportiv se tipăresc pe culori înfuncÅ£ie de valoarea lor.
     ANEXA Nr. 1 a fost modificată prin alineatul din Ordin nr. 76/2012 începând cu 13.04.2012.
     ANEXA Nr. 2
    REGISTRUL UNIC
    de evidenţă a asociaţiilor de pescari sportivi
    Nr. crt.
    Numărul/ Data cererii de înscriere
    Numele asociaţiei
    Sediul administrativ
    Numărul certificatului de înregistrare în
    Registrul asociaţiilor şi fundaţiilor
    Numele şi semnătura
    reprezentantului
    ANEXA Nr. 3
    REGULAMENT
    de practicare a pescuitului recreativ/sportiv
    ANEXA Nr. 4
    DOCUMENTAÅ¢IA DE CALIFICARE
    ce însoţeşte cererea de solicitare a unei autorizaţii de pescuit recreativ/sportiv
     Cererea va fi însoÅ£ită de următoarele documente:
     1. documente care să dovedească valoarea activelor aflate în proprietate, în original sau în copie legalizată;
     2. certificat de atestare fiscală, eliberat de direcÅ£ia generală a finanÅ£elor publice, care atestă că solicitantul nu are datorii la bugetul de stat consolidat, valabil la data
    evaluării, în original sau în copie legalizată;
     3. certificat privind achitarea taxelor ÅŸi impozitelor locale, care atestă lipsa datoriilor la bugetul local, în original sau în copie legalizată;
     4. bilanÅ£ul contabil din anul precedent, în copie, înregistrat la direcÅ£ia generală a finanÅ£elor publice, din care să rezulte starea materială ÅŸi financiară;
     5. dovada deÅ£inerii de sediu administrativ organizatoric - copie de pe documentul legal;
     6. dotarea sediului administrativ organizatoric pentru funcÅ£ionare. Copii ale documentelor care să ateste existenÅ£a dotării cu: telefon, fax, adresă e-mail, xerox, PC etc.;
     7. regulament propriu de practicare a pescuitului recreativ sportiv;
     8. istoric al activităţilor desfăşurate;
     9. notă de control încheiată de inspectorul zonal ÅŸi avizată de ÅŸeful filialei privind evidenÅ£a membrilor asociaÅ£iei ÅŸi a permiselor eliberate în anul anterior.
     Notă: Documentele menÅ£ionate sunt obligatorii, lipsa unuia sau mai multor documente atrăgând descalificarea solicitantului.
    ANEXA Nr. 5
     Criterii de evaluare:
     a) numărul de membri înregistraÅ£i la zi, în corelaÅ£ie cu numărul de permise eliberate;
     b) numărul de permise eliberate în ultimul an;
     c) regulamentul propriu de practicare a pescuitului recreativ/sportiv în care se va specifica ÅŸi tariful de acces în zona autorizată;
     d) documente justificative privind deÅ£inerea dotărilor tehnice proprii;
     e) documente justificative privind deÅ£inerea resurselor umane disponibile pentru controlul, bunurilor ÅŸi resursei acvatice, cu dotare ÅŸi aviz în condiÅ£iile legii.
     Grila de evaluare
    Nr.
    crt.
    Criteriul de evaluare
    Punctajul
    maxim
     1. Numărul de membri înregistraÅ£i la zi 20
     - până la 200 (0)
     - de la 201 la 500 (5)
     - de la 501 la 1.000 (10)
     - peste 1.000 (20)
     2. Numărul de permise eliberate în ultimul an, inclusiv pentru persoanele care nu sunt membri ai asociaÅ£iei 20
     - până la 200 (0)
     - de la 201 la 500 (5)
     - de la 501 la 1.000 (10)
     - peste 1.001 (20)
     3. Tarif săptămânal de acces în zona de pescuit 10
     - peste 10 lei (0)
     - 6 lei-10 lei (5)
     - 0 lei-5 lei (10)
     4. Tarif lunar de acces în zona de pescuit 10
     - peste 15 lei (0)
     - 11 lei-15 lei (5)
     - 0 lei-10 lei (10)
     5. Tarif anual de acces în zona de pescuit 10
     - peste 40 lei (0)
     - 21 lei-40 lei (5)
     - 0 lei-20 lei (10)
     6. Dotări tehnice 15
     Mijloace auto/ambarcaÅ£iuni control (8)
     Dotări specifice (de exemplu, locuri amenajate pentru pescuit, mijloace de acces pe apă, panouri de avertizare etc.)
    (7) Fără dotări (0)
     7. Personal de specialitate pentru controlul desfăşurării activităţii de pescuit 15
     - Fără personal (0)
     - 3 (5)
     - 7 (10)
     - Mai mult de 7 (15)
     TOTAL: 100
    ANEXA Nr. 6*)
     *) Anexa nr. 6 este reprodusă în facsimil.
    fata
    +-----------------------------------+-------------------------------------------------------------------------------------------
    ----+
    | ROMANIA | +-----------------------------------------------------------------------------------------
    --+ |
    | STEMA | | ROMANIA ANPA. 00001
    | |
    | MINISTERUL AGRICULTURII SI | | STEMA
    | |
    | DEZVOLTARII RURALE | | MINISTERUL AGRICULTURII SI DEZVOLTARII RURALE
    | | | AGENTIA NATIONALA PENTRU | | AGENTIA NATIONALA PENTRU PESCUIT SI ACVACULTURA
    | |
    | PESCUIT SI ACVACULTURA | |
    | |
    | | |
    | |
    | ANPA. 00001 | | AUTORIZATIE
    | |
    | | | DE PESCUIT RECREATIV SPORTIV
    | |
    | AUTORIZATIE | |
    | |
    | DE PESCUIT RECREATIV | | Nr. ........ din ..................
    | |
    | SPORTIV | | Valabila de la .................... pana la ....................
    | |
    | | |
    | |
    |Nr. ........ din ..................| | Asociatia ............................................... (Asociatia de pescari
    sportivi) | |
    |Valabila de la ....................| | adresa
    .................................................................................. | |
    | pana la .................... | |
    ......................................................................................... | |
    | | | inregistrarea fiscala .......................................... poate organiza
    pescuitul | |
    |Asociatia .........................| | recreativ sportiv in zona/zonele:
    | |
    | | | 1.
    ...................................................................................... | |
    |zona/zonele de pescuit ............| | 2.
    ...................................................................................... | |
    |...................................| | 3.
    ...................................................................................... | |
    |...................................| |
    | |
    |...................................| |
    | |
    | | | PRESEDINTE
    | |
    | Reprezentant delegat, | | ..............................
    | |
    | ..................... | | | |
    | L.S. | +-----------------------------------------------------------------------------------------
    --+ |
    +-----------------------------------+-------------------------------------------------------------------------------------------
    ----+
    verso
    +-----------------------------------+-------------------------------------------------------------------------------------------
    ----+
    | | +-----------------------------------------------------------------------------------------
    --+ |
    | | | Prezenta autorizatie da dreptul asociatiei nominalizate:
    | |
    | | | - sa organizeze pescuitul recreativ sportiv pentru membrii sai si pentru membrii
    | |
    | | | organizatiilor cu care aceasta are relatii de reciprocitate;
    | |
    | | | - sa accepte accesul altor posesori de permise de pescuit recreativ sportiv cu achitarea
    | |
    | | | tarifelor stabilite de asociatie, mentionate in regulamentul propriu si comunicate la
    | |
    | | | ANPA;
    | |
    | | | - sa organizeze competitii de pescuit
    | | +------------------------------------------------------- 2014
Share:

No comments:

Post a Comment

Popular Posts

Labels

#2015 (4) #august (1) #cupahubertus (1) #hubertus (1) #ianuarie (1) #iulie (1) #iunie (1) #mai (1) #septembrie (1) #Solunar (3) 19 (1) 2009 (1) 2013 (2) 2014 (8) 2015 (8) 2016 (4) 2017 (2) 2018 (5) 2019 (2) 2020 (3) 2021 (1) 2022 (2) 2023 (5) 2024 (1) 2025 (1) 2026 (1) 2027 (1) 2028 (1) 2029 (1) 2030 (1) A.N.P.A. (1) activitate (1) actualizat (2) acvacultura (1) adrese (2) agvps (1) ajvps (5) alba (2) amplasare (1) amurii Albi (1) android (1) anexa (1) anpa (5) anpa.ro (1) anunt (1) ape (1) apei (1) apk (1) app (1) aprilie (1) Ardeal (2) arme (1) armelor (1) asociatii (6) Asociații de Vânători și Pescari din România (1) asociatiile (2) august (1) automate (1) autorizatie (1) autorizatii (1) avps (1) barilla (1) becațina mare (1) Bucuresti (3) buna (1) bursuci (1) calendar (22) calendar de pescuit solunar (2) Calendarul (1) calendarul de pescuit solunar (2) caprior (1) căpriori (1) carlig (1) cerb.lopatar (1) cerbi (1) cinegetic (1) comunicat (2) coronavirus (1) cost (1) cotizatie (1) Covasna (1) covid19 (1) crap (1) crap.caras (1) culicul cu cioc subțire (1) culicul mare (1) cupa (1) de (1) de pescuit (1) de pescuit solunar (1) decembrie (1) delta dunarii (1) Delta Dunării (1) disponibil (1) ditalini (1) Dobrogea (1) documente (1) documnete (1) Dunare (1) eliberare (2) ELIBERAREA (1) fauna (1) favorabil (1) favorabile (1) februarie (2) filiala (1) foarte buna (1) formaggio (1) google (1) Google Play (1) gratugiato (1) guvern (1) harghita (1) harta interactiva (1) hubertus (1) ianuarie (1) iasi (1) iulie (1) iunie (2) lege (2) locatia (1) locuri (1) lucrari (1) luna (1) lunii (1) lup (1) mai (2) Mandra (1) mare (1) Marea Neagra (1) martie (1) Medias (1) mic (1) miercurea ciuc (1) mistret (1) mistreți (1) mode (1) model (4) Moldova (2) momeala (1) moment (1) mufloni (1) munitii (1) munitiilor (1) muntenia (1) neafiliate (1) necesare (2) normala (1) numere (1) oltenia (1) online (1) ora (1) ordin (5) perioade (1) permis (8) Permis de (1) permis de pescuit (2) permise (3) PERMISELOR (1) pescar (1) pescaresti (1) pescui (1) pescuit (32) pescuit sportiv (3) pescuitului (1) pesti (2) pestii (1) piscicol (1) play (1) porumbei de scorbură (1) potârniche (1) preturi (2) privatizare (1) procedura (1) prohibitia (2) prohibitie (5) rata (1) recreativ (5) registrul (1) romania (2) șacali (1) septembrie (2) servicii (1) sezon (2) Sibiu (2) sigmir (1) sitarul de mal (1) site (1) slaba (1) societati (1) soluar (1) solunar (22) sonar (1) SP100 T-POD (1) specii (1) sportiv (10) sportive (1) stationar (1) suceava (1) tabel (3) targu mures (1) tarife (3) telefon (1) temperatura (1) teoria (1) timp (1) Tocile (1) unitatilor (1) urs (1) vanat (2) vanatoare (3) vanatoresti (1) vulpea (1) vulpi (1) wifi (1) zile (2)

Recent Posts

Calendar Pescuit Solunar

Get it on Google Play Calendar Pescuit Solunar

Calendar Solunar Android App

Get it on Google Play

Pages

Theme Support

Need our help to upload or customize this blogger template? Contact me with details about the theme customization you need.