Cum sa găsești cel mai bun moment pentru a merge la #pescuit part.1

Cum sa găsești cel mai bun moment  pentru a merge la pescuit


Pentru un #pescuit de succes, găsirea celui mai bun timp este fundamental. Chiar și cu cel mai bun loc de pescuit și având echipamentul potrivit, poți să te duci acasă cu mâna goală pentru alegerea unui moment nepotrivit. Cel mai bun moment pentru pescuit variază în funcție de momentul în care se hrănesc peștii.

Pașii de urmat 

Localizați momentul potrivit


1. Localizați momentul potrivit. În timpul primăverii cel mai bine este să se pescuiască dimineața devreme sau înainte de ivirea zorilor. După o #iarna lungă peștilor le  este foame și au nevoie de cantități mari de alimente ca să se pregătească pentru reproducție. În timpul verii, din cauza temperaturilor mai ridicate, peștele va evita cele mai calde momente ale zilei, de aceea #noaptea este cel mai bun timp pentru a #pescui . Toamna este sezonul de aur pentru pescuit, pentru că în vederea pregătirii pentru o iarnă lungă, peștii au nevoie de cantități mari de hrana.
Descoperă care este temperatura apei

2. Descoperă care este temperatura apei. Peștii sunt cei mai activi atunci când temperatura apei este între 13 și 21 ° C Scufundați degetele în apă, nu trebuie sa o simți nici rece, nici cald, apa trebuie sa fie plăcuta și proaspăta.
Du-te sa pescuiești când este  lună plină

3. Du-te sa pescuiești când este  #lună plină, atunci când mareea este ridicata și peștii se alimentează mai mult.
Share:

No comments:

Post a Comment

ads

Popular Posts

Labels

Recent Posts

Calendar Pescuit Solunar

Get it on Google Play Calendar Pescuit Solunar

Calendar Solunar Android App

Get it on Google Play

Pages

Theme Support

Need our help to upload or customize this blogger template? Contact me with details about the theme customization you need.